• Podlog v Savinjski Dolini 55, 3311, Šempeter v Savinjski dolini
  • 03 70 01 575
  • vet.farma@siol.net

Predstavitev

Živali so že od pradavnine človekovi spremljevalci. V pradavnini je rabil človek živali za svoje golo preživetje, sedaj pa mu služijo za zabavo, sprostitev ter pridobivanje gospodarskih koristi.

Podjetje Farma, veterinarska ambulanta d.o.o. smo ustanovili 4 izkušeni veterinarski zanesenjaki daljnega 1996. leta. V začetku so bile naše storitve namenjene pretežno velikim živalim in reševanju zdravstvenih in tehnoloških napak pri vzreji in rabi. Vseskozi težimo k prepričevanju rejcev, da zagotovijo živalim čimbolj kvalitetno oskrbo.

Ob ustanovitvi smo bili štirje zaposleni, z leti se je obseg dela povečeval, zlasti na področju hišnih ljubljenčkov. Vzporedno s tem je raslo tudi število zaposlenih, tako da sedaj v podjetju dela 8 doktorjev veterinarske medicine in zunanji sodelavci. Vsi se trudimo zagotavljati živalim dobrobit ob ustreznem zdravljenju. Smo opremljeni z najsodobnejšimi diagnostičnimi pripomočki (ultrazvok, rentgen, krvni in hematološki analizator, ultrazvok za čiščenje zobnega kamna…)

Vašim živalim nudimo usluge naslednji zaposleni: Bojan Šolinc, dr.vet.med. direktor, Janko Juhart, dr.vet.med., Uroš Hrastnik, dr.vet.med. spec. bujatrik, Jernej Pšeničnik, dr.vet.med., Anže Turk, dr.vet.med., Eva Laznik, dr.vet.med., Marta Cafuta, dr.vet.med., Maja Holeček, dr.vet.med. in administratorka Suzana Gradišnik, inž.mag.log.

Kolektiv veterinarske ambulante Farma, d.o.o.