Vaše živali si zaslužijo le najboljše!

(03) 700 15 75

Veterinarska ambulanta za vse potrebe vaših živali

Smo veterinarska ambulanta, kjer vam in vašem hišnem ljubljenčku ponujamo tako nujno oskrbo kot tudi preventivno zdravstveno oskrbo, tako da lahko pridete na pregled in cepljenje ter tudi v primeru težav s prebavili ali ranami.

NUJNA OSKRBA
 Tisti trenutki, ko se nekaj dogaja z vašim hišnim ljubljenčkom in potrebujete strokovnjaka, da pogleda. Če gre za izven delovnega časa, resno poškodbo ali življenjsko nevarno bolezen, smo za vas na voljo 24-ur na dan.

Nudimo svetovanja od nosa do repa, da zagotovimo, da je vaš ljubljenček srečen in zdrav. In če je vaš ljubljenček predviden za cepljenje ali potrebuje druge storitve, bodo naši veterinarji skupaj z vami pregledali stroške, preden nadaljujejo.

Zdravila in tretmaje hranimo na kraju samem, tako da boste iz naše klinike odšli z vsem, kar potrebujete.

Pri nas izvajamo preiskave krvi, urina in blata, rentgensko slikanje in druge preiskave, da zagotovimo hitre in zanesljive rezultate.

Čudni kakci? Ne more zadržati hrane? Vse smo videli. Opravili bomo pregled in v najkrajšem možnem času poskrbeli za boljše počutje vašega ljubljenčka.

Vašega psa zaščitimo pred boleznim, kot so steklina, pasja kuga, kužni kašelj (infekciozni traheobronhitis), parvoviroza, kužni hepatitis in leptospiroza so zelo nevarne in v mnogih primerih pustijo na psu trajne posledice ali pa se končajo celo s smrtjo

Na naši kliniki izvajamo manj in bolj zapletene operacije. Tudi s pomočjo zunanjih kolegov. Kot so oralne, mehko tkivne, ortopedske, očesne in druge specialne operacije.

Naši obsežni pregledi pasjih in mačjih mladičev zagotavljajo, da ste vi in vaš novi ljubljenček pripravljeni na skupno življenje.

Zdravje zob hišnega ljubljenčka vpliva na njegovo splošno dobro počutje. Preprečite zobno gnilobo, bolezni dlesni in druge resne zdravstvene težave tako, da svojemu ljubljenčku redno čistite zobe.

Za lastnike hišnih ljubljenčkov je sterilizacija ali kastracija vašega kužka ali mačjega mladiča pomembna odločitev v njihovem zgodnjem življenju. Zavedamo se, da je operacija, opravljena na njih, lahko strašljiva. Toda naša ekipa visoko usposobljenih veterinarjev lahko izvede to rutinsko operacijo z najboljšimi varnostnimi ukrepi v toplem in prijetnem okolju.

Če ste med tistimi, ki se radi odpravijo na dopust z ljubljenčkom, preverite, kaj glede tega določa zakonodaja. Katere dokumente morate imeti s seboj, če potujete znotraj EU, katere, če izven EU?

Zdravimo različne težave povezane s kožo, kot so lišaji, ugrizi in izpuščaji.

Vsak hišni ljubljenček ima edinstven mikrobiom in pomagali vam bomo, da se osredotočite na hrano in sestavine, ki so zanj najbolj primerne v tistem obdobju.