Vaše živali si zaslužijo le najboljše!

(03) 700 15 75

Celostna & sočutna kirurška oskrba

Vemo, da so operacije lahko stresne tako za hišne ljubljenčke kot tudi za lastnike, vendar lahko mirno spite: Naši visoko usposobljeni veterinarji se izjemno trudijo, da zagotovijo varnost in udobje vašega hišnega ljubljenčka.

Ponosni smo, da ponujamo široko paleto kirurških posegov z izkušeno in skrbno ekipo veterinarjev.

Operacije, ki jih opravljamo

DENTALNA

Zdravje zob hišnega ljubljenčka vpliva na njegovo splošno dobro počutje. Preprečite zobno gnilobo, bolezni dlesni in druge resne zdravstvene težave tako, da svojemu ljubljenčku redno čistite zobe.

Odvečno tkivo je pogosto stanje pri hišnih ljubljenčkih. Tkivo se lahko razvije na, v ali tik pod kožo. Po velikosti se lahko gibljejo od nekaj milimetrov do velikosti nogometne žoge in lahko predstavljajo široko paleto stanj, od preprostih kožnih znamk, brazgotin, rakov, do velikih maščobnih izrastkov pri psih in mačkah.

Kot lastnik hišnega ljubljenčka je sterilizacija ali kastracija vašega pasjega ali mačjega mladička pomembna odločitev v njihovem zgodnjem življenju. Vemo, da je lahko operacija za vašega kosmatinca strašljiva. Toda naša ekipa visoko usposobljenih veterinarjev lahko izvede to rutinsko operacijo z najboljšimi varnostnimi ukrepi.

Ortopedska kirurgija zajema preprečevanje, diagnozo in zdravljenje motenj kosti, sklepov, vezi, kit, in mišic.

Kirurgija mehkih tkiv opisuje večino operacij, ki ne spadajo v ortopedsko kirurgijo. Pri Bond Vet ponujamo operacije prebavil/abdominalne operacije, urogenitalne operacije, operacije ušes, ter odstranjevanje tumorjev.

Vsak hišni ljubljenček ima edinstven mikrobiom, in pomagali vam bomo najti hrano in sestavine, ki delujejo najbolje za njih.